Denne Facebook-konkurrence er oprettet og drives af nedenstående:

Varde Faldskærmsklub (I det følgende kaldet "konkurrenceafholder")
Flyvepladsvej 2

6800 Varde

formanden@vaf13.dk

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?

For at kunne deltage i konkurrencen, er det nødvendigt at give korrekt svar på spørgsmålet "Hvornår afholdes Varde Å Dag i 2017"?. Svaret skal skrives som kommentar i Varde Å Dags facebook-opslag hvori konkurrence og spørgsmål fremgår. Kun kommentarer der er skrevet direkte i facebook-opslaget vil indgå i udvælgelsen.

Aldersbekræftelse

Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 18 år.

Præmie
Konkurrencen opslås på Varde Å Dags Facebook-side.

Der udloddes én præmie bestående af 1 stk. tanddemsdspring med Varde Faldskærmsklub i forbindelse med Varde Å Dag, søndag den 20. august 2017. Værdi 1.800 kr.  Vinderen afholder selv pågældendes konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal indløses søndag den 20. august i det tidsrum hvor Varde Faldskærmklub oplyser (ca. kl. 13.45). Vinderen skal selv møde op én time før springet ved klubben på Flyvevej 2, 6800 Varde. Springet kan aflyses grundet vejrforhold. I tilfælde af aflysning bortfalder præmien. For at kunne springe må man max veje 110 kg. og ikke have nogen fysiske lidelser (fx hjerteproblemer, dårlig ryg/knæ, brug af stærk medicin). Man skal være 18 år for at kunne springe og være indforstået med at springet er på eget ansvar. 

 

Rettigheder

Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke personer, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb

Konkurrencen løber fra den 12.august 2017 til den 17. august kl. 12.00.

Vinder
Vinderen udnævnes på Varde Å Dags facebook-side, og vil blive bedt om at tage kontakt tilbage.

 

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder.