Hodde

Tistrupspejderne

Tistrupspejderne er en spejdergruppe der tilbyder spændende, udfordrende og inspirerende aktiviteter ude i naturen - året rundt. Vi er en spejdergruppe med over 60 medlemmer. Vores yngste spejdere er 3 år gamle og allerede super seje til at være spejdere( sammen med deres forældre).

Hjemmeside

Mums Kager

Mums Kager producerer kager i Skovlund. Vi producerer Tærter og Skærekager til catering branchen i hele landet. 

Hjemmeside

NaturKulturVarde

NaturKulturVarde – en naturlig del af Vardemuseerne. Vi leverer professionel natur-, kultur- og friluftsformidling i hele Varde Kommune

Hjemmeside

Mosters2go

Vi sælger let og lækker mad fra moderne food trucks. Vores kæde er en lille velfungerende kæde med glade franchisetagere

Hjemmeside

Hodde-Tistrup Hallen

Vi er en hal med focus på det sunder mad i idræst livet. Desuden har vi stor kapicetet til afvikling af din næste fest

Hjemmeside

Tistrup Mejeri

Oste mejeri 

LT-Fiskegrej

Salg af fiskegrej til både put'n take , fiskeri og hav fiskeri. 

Janus Vestjyllands Kunstmuseum

Janus er et museum og udstillingsrum for moderne kunst og hjemhørende i Tistrup. Janus er også hjemsted for et af Danmarks fire censurerede udstillinger.

Varde

NaturKulturVarde

NaturKulturVarde

NaturKulturVarde – en naturlig del af Vardemuseerne. Vi leverer professionel natur-, kultur- og friluftsformidling i hele Varde Kommune

Hjememsiden

Ellen Ahrensback Rosegaard

Ellen Ahrensback Rosegaard er skulptør og kursusholder. Hun afholder kurser indenfor keramik, ligesom man kan komme på kursus og lære at modellere, male og sy en porcelænsdukke.

Hjemmeside

Varde sejlklub

Varde sejlklub er Danmarks næst ældste sejlklub, med en god og positiv ånd.

Janderup

Virkelyst Alpacafarm

Vi har pt. 26 alpacaer på farmen som vi avler på. De klippes 1 gang årligt. Der sælges råuld, garn, dyr samt alpaca relaterede produkter.

Hjemmeside

Janderup, Billum og Oksbøl 4H

Lokal klub for børn hvor vi lærer omkring naturen, at passe dyr, bage og lave mad samt mange andre ting.

Lokalforeningen Janderup

Lokalforeningen Janderup er foreningen der holder traditioner i hævd samt forskønner og gør Janderup et spændende sted at bo

Hjemmeside

Janderup Jagtforening

JagtforeningJanderup er en lokal jagtforening som blandt meget andet afholder hundetræning.

Hanne White

Arbejder med uld og garn i mange afskygninger

Ho Bugt hav kajak forening

Forening for havkajakker 

Hjemmeside

Hjerting kaneLaug

Hjemmeside

Vestjysk Trailersalg

Vi sælger Variant trailere samt tilbehør. Variant er danskproducerede kvalitetstrailere til såvel professionelle som private kunder. Tilbehør og reservedele til Variant haves eller kan skaffes

 

Hjemmeside

Andelskassen

Bank

Hjemmeside

Janderup Kirke

Janderup Kirke og kirkegård ligger lidt syd for landsbyen Janderup tæt på Varde Å, og i umiddelbar tilknytning til naturhavnen Janderup Ladeplads. Placeringen på kanten af Varde Bakkeø, tæt på den meget tidevandspåvirkede Varde Å, gør området meget udsat for oversvømmelser. Kirkegården har da også gentagne gange i kirkens historie stået under vand. Janderup kirke en romansk bygning, der består af kor og skib. Kirken er indvendigt rigt udsmykket med kalkmalerier.

Hjemmeside

Dagli Brugsen

Vi bestræber os på at stå for NÆRHED i hverdagen. Ved at være til stede LOKALT, hvor der ikke er mange butikker og centre. Ved at kende vores kunder, og ved at tilpasse os til de lokale behov i NÆROMRÅDET. Vi dækker lokalbefolkningens behov for indkøb af dagligvarer i hverdagen. Vi lægger vægt på sundhed, ansvarlighed og friske varer på hylderne. Butikkerne har personlig service og de fleste har åbent alle ugens 7 dage.

Hjemmeside

Kreative Haver

Kreative haver er et anlægsgartner firma, der anlægger og renovere have, laver brolægning- belægning, plante arbejde, pleje og vedligeholdelse af haver hos private og virksomheder mm. Kreative haver laver mange havetegninger, med tilhørende planteplaner, så er det op til kunden selv, om de ønsker hjælp til udførelse af projektet.

Hjemmeside

Naturbussen

I samarbejde med Blåvand Naturcenter og Skov- og Naturstyrelsen i Blåvandshuk, arrangerer Naturbussen guidede ture områderne omkring Ho, Blåvand og Blåvandshuk.

Hjemmeside

Hair Trend

Hos Hair Trend ønsker vi , at du får en helhedsoplevelse, vi tilbyder at teste din hovedbund og din hud, så du kan få den bedste vejledning, som passer præcis til dig. Vi tilbyder også make-up, så du oplever en helheds wellness oplevelse, når du får en behandling hos os, det gør La Biosthetique muligt for os.

Hjemmeside

Dyhr Thomsen

Erik Dyhr Thomsen har tegnet og malet så længe han kan huske. I dag har hans fugle og figurer selv overtaget lærredet.

Hjemmeside

SæbeRiget

Sæberigets produkter er håndlavede og fremstillet efter gennemtænkte principper. Alle produkter indeholder så mange økologiske og naturlige råvarer som overhovedet muligt. De fleste produkter, deriblandt koldrørte faste sæber, kropsolier, og bade bodyscrubs er 96 % økologiske produkter.

Hjemmeside

National Park Vadehavet

Nationalpark Vadehavet er dansk natur i verdensklasse. Her findes et spektakulært dyreliv, og områdets betydning rækker langt ud over Danmarks grænser. Nationalparken passer på Vadehavets mange værdier og gør det lettere for dig at opleve dem.

Hjemmeside

Støtteforening for Janderup Skole

Janderup skoles støtteforening er en flok forældre der ønsker at skaffe kapital til oplevelser og ture for eleverne på Janderup skole

Varde og Omegns Folkedanserforening

Varde og Omegns Folkedanserforening blev stiftet d. 12. november 1946. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til de gamle folkedanse, -melodier og -dragter.

Hjemmeside

Blomster og genbrug

Nystartet butik hvor jeg er kreativ med genbrugsting og blomster fra natur og have 

Sundsiggaard

Vi er en nyetableret minimini eksperimenterende planteskole beliggende i Kærup nær Varde med salg af stauder, sommerblomster, roser m.v. Planteskolen drives på hobbybasis i fritiden og vi sælger derfor kun til private og tilbyder som hovedregel ingen forsendelse af planter.

Heli Company

Helikopterfirma der tilbyder flyveture mv

Hjemmeside

Zoneterapeut Tina Pedersen

Lokal Zoneterapeut i Janderup

Ho Bugt

Fjordgaard Vin & Vadehav

Fjordgård Vin & Vadehav blev etableret i 2003 og den første vin af egne druer fremstillet i 2007. Vi afholder rundvisning med fortælling og smagning for selskaber på mindst 6 personer. Åbent for salg af vin og æblevin efter aftale.

Hjemmeside

Bodil Kristensen

Bodil er autodidakt kunstmaler, som arbejder med mange forskellige stilarter og har gennem de sidste 20 år udstillet mange forskellige steder. Hun er medlem af BRA, hvor hun har deltaget i censurerede udstillinger forår og efterår.

Edel Kræn

Autodidakt maler Edel Kræn skaber billeder i samhørighed med farver, lys og natur er en stor del af hendes liv. At dele dette med andre gør mig glad, at bygge op – det ene øjeblik roligt, senere mere voldsomt i farvernes pragt.

Danish Clay Design

Danish Clay Design er håndlavet keramik fremstillet af Lærke Møller Hansen. Sortimentet består hovedsageligt af drejede skåle, vaser og lamper.

Hjemmeside

Hobbydyrenes Foderstof Aps

Salg af dyrefoder, træpiller, strøelse, hegns- og haveartikler. Derudover findes der altid et stort udvalg af havemøbler og andre haveartikler fra Plus til stærkt nedsatte priser.

Hjemmeside

Nygård ismejeri

Nygård ismejeri er ret ny, startede 5. april i år. Isen bliver fremstillet af fløde og mælk direkte fra egne køer så der er en ægte Bondegårds is . Enhver der sætter pris på gode smagsoplevelser bør virkelig smage denne is. Bondegårdsisen fremstilles i rigtig mange smagsvarienter.

Varde Ådal Oksekød

Produktion af kalve- og oksekød. Stude der afgræsser engarealer i Billum og på Skallingen. Bæredygtig produktion.

Hjemmeside

MYRTHUE

MYRTHUE - Natur, Kultur & Læring tilbyder udover formidling til børn i Esbjerg Kommune også offentlige arrangementer. Se mere på myrthue.esbjergkommune.dk

Hjemmeside

Enghavegård Osteri & Gårdbutik

Enghavegård Osteri & Gårdbutik er beliggende med den skønneste udsigt over Ho bugt i den nordligste del af Nationalpark Vadehavet. På gården fremstilles en række special- og delikatesse oste.

Hjemmeside

Mette Svane

Jeg laver mindre brugsting som fx kopper/krus, skåle, mælkekander og saltkar - oftest lavet på drejeskiven og af forskelligt stentøjsler. Lyskopper og mindre ophæng laver jeg i porcelænsler. Tingene er dekoreret på enkel vis med streger/prikker eller med glasurer. Jeg tilstræber enkelhed i såvel udtryk som proces. Der laves ikke helt ensartede emner - hverken i str. eller dekoration - men tingene er 'i familie' med hinanden. Mere eller mindre bevidst stammer dele af farveskalaen fra Vesterhavet.

Hjemmeside

Billum Idrætsforening

Billum Idrætsforening (se billum-if.dk) Her kan du i løbet af vinteren dyrke badminton, gymnastik, spinning og yoga. i sommerhalvåret er der mulighed for kroket, udefitness og løb.

Hjemmeside

Agnete Brinch

Kunstner Agnete Brinch, udstiller sine grafiske tryk på Enghavegård. Agnete Brinch er en lokal kunstner, der udstiller i ind - og udland, hendes værker udstilles nu i hendes eget lokal-område, ved Billum hvor hun bor og arbejder.

Hjemmeside

Tina Larsen

Her laver jeg glaskunt i skøn forening med drivtømmer fundet på de lokale strande. Lige fra julepynt til velkomst skilte til entréen eller udendørs.

Hönshuset Creative Studio

Hönshuset er et kreativt studio der til Varde Å dag blandt andet vil sælge prints, soya duftlys, keramik kopper og designbøger.

Hjemmeside